amalina's FotoPage

By: amalina syazana

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 16-Apr-2008 08:40 Email | Share | | Bookmark
International Book Fair 2008, PWTC

Usaha Tangga Kejayaan.. Hehe.
Kalau Tak ipecahkan Ruyung, mana Dapat Sagunya.. Hehe
STAR
View all 5 photos...
Ama nak sangat pi book fair.. Mula2 suggest kat izu n shima.. tapi diorang cam berat ati je nak pi.. and hen one day lunch ngan diyana, diyana ajak gi.. ama pun ape lagi, say yes.. hehe.. kitorang gi naek kete sampai star bandar tasik selatan. pastu naek star pi pwtc.. hari tu hari jumaat, tapi orang ramai je cam weekend kat book fair tu.. anyway tak beli banyak books pun. cuma beli majalah yang mak kirim...


Tuesday, 1-Apr-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
PiZZa hUt tiMe...

 
 
 
View all 6 photos...
Di kala duet menyempit, tekak pulak nak merase pizza hut stuff crust.. Lalu kami berempat membawa diri dari Zaaba ke Mines untuk makan dengan pizza yang enak, lagi menyelerakan.. serius sedap, di kala duet takde.. hehe..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net